i zaś powstaje epopeja.
Nakładki !! Taśma taka jak na słupkach!!
Zwiń
X
-
Nakładki !! Taśma taka jak na słupkach!!
Czy pasuje taśma od golfa na progi do octavi mniej wiecej (można ją ciąć! jest jak naklejka).
Chodzi mi o dokładnie taśme taką jak jest na słupkach. Poniewaz ociera mi nakładka progowa plastikowa ori o drzwi a progi musze chronić i tak..nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjneprzebieg 273 tyś
-
-
A ja kupiłem tasme w Prakticerze -czarny mat.1.5m za 12 zlotych.I mi wystarczylo na wszystkie slupki,a drugie tyle zostalo.Jednym slowem przesadziłem,bo jak bym kupil 1m za 8 zl to tez bym to opanował bez problemu.Co do trwałosci to spoko,bo w cienkolu mam juz slupki oklejone z 6lat tą sama tasmą i nic.Polecam.Jaro
Komentarz
-
-
dzieki za pomoc. Widzialem tez w VW takie platy tej tasmy(na słupki) moze cos takiego kupie i dotne jak nalezy, Ale tasma jest prostokatna wiec min z 2 platow trzeba robic prog plat po 23złnowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjneprzebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
wiem, że odświeżam bardzo stary temat, ale innego nie znalazłem.
- czy do naklejania folii Jacky Auto Sport potrzebna jest opalarka?
- jeśli tak, to czy wystarczy taka z allegro za 30,- PLN? http://allegro.pl/listing.php/search...view=1&order=p©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
:arrow: zdjęcia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sazadfaj3r, raczej suszarka, opalarką to uszkodzisz i folię i lakier na progach. Trochę cierpliwości i suszarka wystarczy.
muszę tylko znaleźć miejsce gdzie będę mógł w spokoju wybebeszyć drzwi z uszczelek, i wpiąć się do kontaktu z suszarką - nie posiadam niestety domku z garażem
mam jeszcze pytanko - jak wyjąć uszczelki okien nie niszcząc ich? oglądałem je dzisiaj i siedzą "jak przymurowane".©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
:arrow: zdjęcia
Komentarz
-
Komentarz